Nieuwsbericht

Terug naar overzicht

Het Einde van een Tijdperk: Mr. Harry van der Wals

Geplaatst 6 maanden geleden

Harry was niet zomaar een oprichter; hij was het hart en de ziel van de OGMIOS foundation. Als uitmuntende jurist had hij een ongeëvenaarde kennis van het recht en een passie voor gerechtigheid. Zijn scherpe geest en analytische vaardigheden maakten hem tot een van de meest gerespecteerde figuren in zijn vakgebied. Maar het was zijn warmte, zijn charisma en zijn onwankelbare integriteit die hem geliefd maakten bij iedereen die het voorrecht had hem te kennen.

De OGMIOS foundation was Harry's levenswerk. Onder zijn leiding groeide de stichting uit tot een bolwerk van rechtvaardigheid en integriteit. Maar zoals bij alle grote leiders, was het niet alleen zijn professionaliteit die indruk maakte, maar ook zijn menselijkheid. Hij had een ongelooflijk vermogen om te luisteren, om te begrijpen en om te zorgen. Voor Harry was elk lid van de stichting familie.

Het nieuws van zijn overlijden verspreidde zich snel en de hele gemeenschap rouwde. Maar zoals Harry vaak zei, "Het leven gaat door, en we moeten blijven vechten voor wat juist is." En in die geest werd de fakkel doorgegeven.

Samir Abdalla, medeoprichter van OGMIOS zal Niels Groeneveld, een jonge, dynamische en toegewijde cybersecurity professional, benoemen tot penningsmeester. Niels had altijd een diep respect voor Harry en was vastbesloten om zijn nalatenschap voort te zetten. Zijn financiële expertise en zijn passie voor de missie van de stichting maakten hem de perfecte keuze. Samir Abdalla zal de taak als voorzitter in de lijn van Harry voortzetten.

Mirjam Winsser, een briljante en gedreven vrouw, zal de rol van Secretaris op zich gaan nemen. Haar organisatorische vaardigheden en haar vermogen om mensen samen te brengen, zorgden ervoor dat de stichting blijft bloeien in deze nieuwe fase.

Terwijl de OGMIOS foundation een nieuw hoofdstuk begint, was er één ding dat onveranderd bleef: de geest van Harry van der Wals. Zijn visie, zijn waarden en zijn liefde voor gerechtigheid leefden voort in het werk van de stichting.

Op een koude winteravond kwamen de leden van de OGMIOS foundation samen om Harry te herdenken. Terwijl ze verhalen deelden en herinneringen ophaalden, was er een gevoel van eenheid en vastberadenheid. Ze waren vastbesloten om Harry's droom levend te houden en de wereld een betere plek te maken.

En zo, terwijl de zon onderging en de sterren aan de hemel verschenen, werd het duidelijk dat Harry's licht nooit echt zou doven. Het zou blijven schijnen in het werk van de OGMIOS foundation, in de harten van degenen die hem kenden en in de vele levens die hij had geraakt.

Terug naar overzicht

Ander nieuws

De Ogmios Foundation steunt GreenPeace

Geplaatst 3 jaar geleden

We geloven ook dat een groene, duurzame wereld beter en haalbaar is. Daarom steunen we GreenPeace met een donatie, zodat zij verder kunnen met hun wetenschappelijk onderzoek en vreedzame acties. Lees verder

Follow the Money is een journalistieke beweging met een glashelder doel: waarheidsvinding in dienst van de samenleving.

Geplaatst 3 jaar geleden

Stichting OGMIOS staat achter de visie van onderzoeksplatform Follow The Money en al het goede werk dat zij voor onze samenleving doet. Lees verder

Lancering van nieuwe website Ogmios Foundation

Geplaatst 3 jaar geleden

Vanaf nu hebben we een nieuwe website! Met deze website hopen we met artikelen en documentaires ons standpunt over bepaalde onderwerpen nog duidelijker te maken. Lees verder

Bekijk al het nieuws

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Alle onderwerpen

Energie
Energie
4 artikelen
3 documentaires
Europees recht
Europees recht
5 artikelen
0 documentaires
Natuur
Natuur
2 artikelen
4 documentaires
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg
5 artikelen
2 documentaires
Inspiratie
Inspiratie
0 artikelen
0 documentaires
Politiek
Politiek
0 artikelen
0 documentaires
Religie
Religie
0 artikelen
0 documentaires
Bewustzijn
Bewustzijn
0 artikelen
0 documentaires
Diverse
Diverse
1 artikel
6 documentaires